înapoi | Acasă Informaţii Utile Pentru Prezentatori

Informaţii Utile pentru Prezentatori

I. Sesiuni cu temă, cursuri și comunicări orale

Înainte de prezentare:
Dacă utilizați Microsoft PowerPoint pentru prezentare trebuie să aduceți în timp util CD-ul, DVD-ul, dispozitivul de stocare portabil și/sau laptopul în Sala de Conferințe, pentru a vă putea asigura de compatibilitatea și buna funcționare a materialului.
Dacă nu folosiți fonturi standard pentru Windows este recomandabil să aduceți aceste fonturi în versiunea lor de Windows. Organizatorii recomandă folosirea fonturilor Times New Roman sau Century pentru a evita o redare necorespunzătoare.
Dacă în prezentare aveți încorporate filme, vă rugăm să verificați dacă acestea rulează cu Windows Media Player (în cazul în care filmul Dumneavoastră necesită decodori de imagine speciali sau rar folosiți, vă rugăm să îi aduceți în același fișier cu prezentarea).

Prezentările cu animații și videoclipuri încorporate pot cauza reale probleme în cazul în care nu au fost verificate cu atenție înaintea începerii sesiunii.

Dacă folosiți propriul calculator (laptop), asigurați-vă că aduceți propriul cablu de alimentare sau, după caz, orice tip de conectori de care ați putea avea nevoie în cazul anumitor calculatoare portabile.
Pentru o proiecție corespunzătoare a informațiilor vă rugăm să vă ajustați calculatorul astfel: rezoluția ecranului 1024x768, fără screen-saver și opțiunea de alimentare “always on” (mereu deschis).
TOATE PREZENTĂRILE VOR FI PROIECTATE LA O REZOLUȚIE DE 1024x768.

Tehnicienii de la Sălile de Conferințe vor fi disponibili să vă acorde asistență cu privire la prezentare și pregătirea acesteia.
Informațiile copiate pentru prezentarea Dumneavoastră pe calculatorul pus la dispoziție vor fi șterse de către Organizatori la sfârșitul Congresului.

II. Sesiune Postere
Formatul de prezentare al posterului: 90 x 120 cm maximum (orientare portrait).

Evaluarea posterelor se va face astfel:
Sâmbătă, 15 septembrie 2012, ora 11.00 - 11.30, Zona Postere
Posterele vor fi disponibile pentru vizualizare pe toată perioada de desfăşurare a Congresului, în zona special amenajată la mezanin, în cadrul expoziţiei.
 

Date importante

Înregistrare Congres


31 august 2012                               Termen limită pentru înscriere cu taxă standard

Începând cu 01 septembrie 2012 Perioadă înscriere cu taxă majorată


Rezumate Științifice


12 august 2012                               Termen limită pentru înscriere rezumate științifice