înapoi | Acasă | Rezumate Ştiinţifice | Ghid Înscriere Rezumate Online

Ghid înscriere rezumate online

Autorii rezumatelor trebuie să se înscrie în prealabil şi să achite taxa de participare până la data de 30.06.2012.
Nu vor fi acceptate rezumatele transmise fără ca primul autor şi autorul prezentator (dacă sunt persoane diferite) să fie înscrişi ca participanţi.
Termen limită de înscriere a rezumatelor: 12 august 2012.
 
Înainte de transmiterea rezumatului vă rugăm să consultaţi Instrucţiuni de transmitere şi redactare a rezumatelor online.

1. PASUL 1 - PRIM-AUTOR

Bifaţi ”Doamnă / Domn” (funcţie de caz) şi introduceti prenumele, numele şi instituţia autorului. Bifaţi “Autor prezentator” în cazul în care autorul va prezenta lucrarea în cadrul Congresului.
      
Apăsaţi butonul Pasul următor.
 
2. PASUL 2 - CO-AUTORI

Selectaţi numărul de co-autori ai rezumatului Dumneavoastră din rubrica ”Adaugă CO-AUTORI”. Bifaţi ”Doamnă / Domn” (funcţie de caz) şi introduceţi prenumele, numele şi instituţia co-autorilor. Bifaţi “Autor prezentator” în cazul în care una din persoanele de la această rubrică va prezenta lucrarea în cadrul Congresului.

În cazul în care doriţi eliminarea unuia dintre co-autorii deja adăugaţi, apăsaţi butonul „Şterge”. Pentru a adăuga noi co-autori, selectaţi din rubrica ”Adaugă CO-AUTORI” şi completaţi câmpurile deschise cu informaţiile solicitate.

ATENȚIE!
Dacă unul sau mai mulți dintre coautori se regăsesc în mai multe lucrări transmise de Dumneavoastră, vă rugăm să redactați numele și prenumele acestora în același format în fiecare din rezumatele înscrise (ex: în cazul în care un coautor are două prenume, vor fi folosite ambele în toate formularele de rezumate).  

Apăsaţi butonul Pasul următor.
 
3. PASUL 3 - CONTACT

Introduceţi coordonatele autorului prezentator sau ale persoanei ce poate fi contactată ulterior cu privire la rezumatul transmis.

Apăsaţi butonul Pasul următor.
 
4. PASUL 4 - REZUMAT

Rezumatele vor fi redactate obligatoriu în limba română (cu diacritice) şi opţional în limba engleză.

Introduceţi cu majuscule titlul lucrării. selectaţi tipul prezentării dorite (comunicare orală, poster, fără preferinţă) şi tematica în care se încadrează rezumatul.
Introduceţi textul rezumatului în spaţiul aferent, astfel:
- spaţiu pentru text rezumat - limba română
- spaţiu pentru text rezumat - limba engleză
 
Apăsaţi butonul Finalizare.

În urma finalizării completarii Formularului, veţi primi un e-mail de confirmare transmitere rezumat ştiinţific. Eventuale modificări / completări pe Formularul de înscriere rezumate online sunt disponibile până la data de 15 iulie 2012 prin accesarea link-ului din mesajul primit. Revenirea asupra informaţiilor transmise este posibilă o singură dată.
  

Date importante

Înregistrare Congres


31 august 2012                               Termen limită pentru înscriere cu taxă standard

Începând cu 01 septembrie 2012 Perioadă înscriere cu taxă majorată


Rezumate Științifice


12 august 2012                               Termen limită pentru înscriere rezumate științifice